| Yazar |
Mesaj |
|
Sovalye
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 12:09 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 12:22 pm |
|
|
| CDM |
 |
Kayıt: Pzt Oca 15, 2007 3:38 pm Mesajlar: 1074 Konum: Ankara
|
|
Yahu harbiden bazen sizi anlamıyorum. Daha önce burada justy'i savunduğumda gene alaya alınmıştım. Şimdi justy fıstık gibi takır takır yarışları bitiriyor, Msupra gibi araçları geçiyor, tabii hemen geçilen dalgalar unutuldu değil mi?
Şunu da ekleyelim, bu 1. kalkışta msupra slick lastiklerini patlattı ve pistin 4/3'ünden sonra patlak lastik ile yürüdü. Daha sonra lastiklerini yol lastiği ile değiştirdi, 2. sefer öyle yarıştı.
Ben bu 10 boy fark olmadı, en fazla 1-2 boy oldu yahu lafını buluşmada söyledim, burada maksadım olayın abartılmamasıydı. tabii kimsenin ağzında bakla ıslanmıyor.
Ben hiçbir zaman msupra taraftarı olmadım, fakat İsmail Çam'ın yarış esnasında ve daha sonra bizim Yasin'in kanunsuzca diskalifiye edilmesini engellemek amacı ile bizimle beraber uğraştığını kimse bilmiyor değil mi? Yada benzin hortumu patladığında Turan Sezgin'in (mirafiori) alın benim arabamdan ne alırsanız dediğini de kimse bilmiyor değil mi? Adamların bu kadar iyiliğine "ahahahah yok şu kadar boy geçti justy puhahahah" demek delikanlıya yakışmaz.
Bırakın bu youtube gençliği rollerini de çıkın piste yarışın...
Konuya bir daha cevap yazmayacağım. ne yazılırsa yazılsın.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
_MaRTiN_
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 12:37 pm |
|
|
| CDM Guru |
 |
Kayıt: Pzr Oca 16, 2005 9:32 am Mesajlar: 2760 Konum: ANKARA
|
Olm gürsel ne celalleniyosun hemen, Erhan kötü bişi yazmamış ki
Harbiden buluşmada tartışılmıştı bu konu, ona istinaden güzel bi üslupla yazmış
"ahshaaha" yapan Ümit gördüğün gibi,
o da CZT ci biliyosun  yapar 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
BoostER
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 12:52 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
Kayıt: Pzr May 05, 2002 10:23 pm Mesajlar: 6118 Konum: AnCARa
|
Biz ne buluşmada nede burda "Msupra çok kötü bir araba" demedik, her arac sıkıntı yaşayabilir. Onun dışında bi tek sen bilmiyosun bu işleri rahat ol bizde biliyoruz birazcık. Msupranın en büyük handikapının çekiş oldugunu da soylemiştik. Olayın abartılıp abartılmaması diye birsey sozkonusu değil. Sen bulusmada arka arkaya girdiler dedin bizde, görüğümüzde baya fark vardı dedik sen iddia ettin hayır diye. Lastik sıkıntısından dolayı böyle olmuş olabilir. Bu Msuprayı kötü yapmaz, sonucu da değiştirmez.
Bi de nedir senin bu savunma ihtiyacın anlamadım ki. Neden savunuyosun bi de.. Kimsenin kimseyi kötü bişeyle itham ettiği yokki. Kaç kişi vardı o gun draglarda bilmiyorum ama 15.000 diyorlardı, 15.000 kişinin gördüğünü söyledik o gün kendi kendine savunmaya gectin nedense.
Youtube gencliğiyle alakası yok, bi tek sen yoktun o gun orda bizde vardık  Sen çık piste yarış bize söyleyene kadar.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 12:59 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
|
Ben yok muydum? Pistin başındaki 30 tane subaru ve 2 tane otağıyı görmedin sanırım erhan. Hatta anlayamıyorsun benim yazdıklarımı ki "biz oradaydık, bir sen yoktun" diyebiliyorsun.
Önümüzdeki Ankara yarışında da ben direk pistte yarışır olacağım, girmek isteyen varsa buyursun girsin görelim.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
BoostER
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:16 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
|
gurcell yazdı: Ben yok muydum? Pistin başındaki 30 tane subaru ve 2 tane otağıyı görmedin sanırım erhan. Hatta anlayamıyorsun benim yazdıklarımı ki "biz oradaydık, bir sen yoktun" diyebiliyorsun.
Önümüzdeki Ankara yarışında da ben direk pistte yarışır olacağım, girmek isteyen varsa buyursun girsin görelim.
Sen yoktun demiyorum dikkatli okursan daha rahat anlayabilirsin, bi tek sen yoktun, yani sadece sen yoktun bizde vardık diyorum
Ne mutlu sana o zaman umarım istedigin gibi bi sonuc alırsın 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:28 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
BoostER
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:31 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
|
Hayır neyi ispatlamaya çalışıyosun ki bravo yani piste girebilmişsin.. Çok özel bişey olmalı 15.000 kişiden birisin  Zaten sana orda yoktun diyen yokki...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:32 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
Anlayan anlayacağını anlar 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Adıge
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:33 pm |
|
|
| CDM |
 |
Kayıt: Cmt Tem 13, 2002 11:18 pm Mesajlar: 575 Konum: Başkent
|
|
gürsel kimsenin bişey dediği yok herkes gözüyle gördüğünü söyledi, niye heyecan yaptınki?
yok yarışta 2 otağı kurmuşsunuz yok bi dahakine gircekmişsin bunlarıda araya sıkıştırdın iyisin.
sende bu şekilde geçtiğin bi araba olursa eminim 1-2 boy geçtim dersin...
arabaların sahiplerinide tanımıyorum, kimseyle alıp veremediğim yok, fanatiğide değilim iki markanında ama göz var nizam var;
buluşmadaki gibi yine tekrar ediyorum aradaki fark senin dediğin gibi 1-2 boy değil, daha fazla. inatlaşma boşuna...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
BoostER
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:35 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
|
ahh ahh gurcell  Harikasın !  Bravo
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:40 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
|
teveccühünüz arkadaşlar..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
PASTACI
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:43 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
Kayıt: Sal May 07, 2002 12:50 am Mesajlar: 8417 Konum: Suzuka Yaş: 0
|
tek yarislik sonuclara bakacaksak eger surelere bakarim
lafim meclisten disari kralcilik yapmak icin erken,
sezon sonu puanlari toplayan zaten sampiyonlugu aliyor 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 1:48 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
PASTACI yazdı: tek yarislik sonuclara bakacaksak eger surelere bakarim 
Doğru, garajımızın aracı haksız olarak diskalifiye edilmeden önce günün en iyi zamanını yapmıştı, hatırlattığın iyi oldu pastacım
Aslında bir buraya yazmadım gün sonunda başımızdan geçenleri, o sinirle buraya yazmayı da unutmuşum, yeri gelmişken paste edelim :
Ben sinirle bir şeyler kaleme aldım, buyrun okuyun:
Tork Garaj Ekibi olarak sabah 10 dan beri pistin içindeydik. Subarularımızı renk renk , model model ayırdık, başladık yarışı beklemeye. Sağolsun muhterem türk insanı araçlarımızın üzerinde sigara söndürdü, çamurluklarımıza oturarak yamulttu, kanatlarımızın üzerini açık büfe masası olarak kullandı. İnsanlara bağırmaktan, 1 tane özel güvenliğin pistin başında olmasından dolayı çok uğraştık. Piste giren insanları engellemeye çalıştık, olmadı. Organizasyon beter ötesiydi, paramız ile rezil olduk diyebiliriz.
Ben aralarda kinayeli de olsa biraz Tebrik sunayım
Tebrikler :
1- Sıdıka Başkara : Sevgili bugarusunu 4 çeker gibi kaldırdı ve yarışları domine etti. Peşinden yürü bee yürü bee diye bağırmaktan sesim kısıldı
2- Turan Sezgin : Yasin'in (ZN subaru) benzin hortumu patladığından 10 mm lik hortumun var mı sorusuna "arabam orda, alın ne alıyorsanız" cevabı ile gönüllerimizi fethettiği için.
3- İsmail Çam : Yarışmasının üzerinde sıcağı sıcağına hortum patlattığımızda yardımımıza koştuğu, diskalifiye kararına bizimle beraber karşı çıktığı ve bitmiş nos tüpü ile vücudunu serinleterek bizi güldürdüğü için
4- MRT - Murat Şenceol : Güzel minik canavarı ile bazı insanlara çok güzel cevap verdiği için (ismail abi üzerine alınmasın, ondan bahsetmiyorum burada) (kendisinden korkup kaçanlar varmış )
5- Yüregir (bizim adanalı çocuk) : Biz senin ne olduğunu zaten biliyorduk ama seni küçümseyen bazılarına iki yarıştır yazdığın arabalar ile en güzel cevabı verdin.
6- Yasin : Koltuk, viraz denge çubuğu , cam motoru , emniyet kemeri vs. sökmeden, standart şasi ile günün en iyi derecesini yaptığı ve bizleri mutlu ettiği için. Seni diskalifiye etseler de gönüllerimizin şampiyonusun sen.
7- Tork Garaj ve Arıcan : Sizlerin mekanikerliği sayesinde böyle güzel araçlar yürüyen araçlara sahibiz, sizler hep varolun
Veeee, sıra geldi muhterem yarış heyetine(komiser beylere)! Bir arabaya 3 kere dur diskalifiye oldun, yok dur yarış , yok dur diskalifiye oldun , yok yarış denmez. Dense bile bunun adına ne derler siz anlamışsınızdır! Hele dilekçe ile yapacağımız itiraza "Sen ne yazarsan yaz, ben diskalifiye ettim seni, dilekçe paran yanmasın" diye bir cevap verilmez! Yargıtay bile kendisine gelen dosyayı tartışır, sonra karar verir. Böylelikle taraflılığınızı ve korkunuzu gösterdiniz. Tabii 25 araba , 60 kişi oradaydık, sizin beceremediğiniz piste giren adamları engelledik, centilmence yarıştık, ama siz komediydiniz. Aranızdaki lacivert üzerine beyaz çizgili t-shirt'e sahip Top sakallı arkadaş harbi delikanlıymış, geriniz onun kadar delikanlı olamadınız. Unutmayın ki sizler geçicisiniz, bizler kalıcıyız. Bir yasini elersiniz, bir murat gelir, onu elersiniz başkası gelir.
Biz delikanlıca protestomuzu ettik, kornamıza bastık, yarışı terk ettik. Bir daha ki yarış sizin o çok meşhur her türlü kıvırmaya müsait kurallar kitabınızı ezberleyip geliyoruz ki siz bir bahane bulduğunuzda alıp suratınıza çarpalım diye.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
PASTACI
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 2:03 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
|
kisaca "git derdini yalova drag hakemine anlat" demisler
siz korumaya devam edin amerikanlari,
masa basinda oynanan oyunlara alisigiz zaten 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 2:10 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
Hacı buna biz bu draglarda japon balıkları orkinosları yedi diyoruz 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
PASTACI
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 2:18 pm |
|
|
| CDM Prof. |
 |
 |
|
gurcell yazdı: Hacı buna biz bu draglarda japon balıkları orkinosları yedi diyoruz 
iyi hatirlattin mangalda bi çipura patlatayim bugun

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Işık
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 2:24 pm |
|
|
| Moderator |
 |
 |
Kayıt: Pzr Ara 08, 2002 7:11 pm Mesajlar: 3641 Konum: Hellespont Kan Grubu: A rh+ Yaş: 0
|
PASTACI yazdı: iyi hatirlattin mangalda bi çipura patlatayim bugun 
Gelibolu saaaaaardalya varsa ben de geleyim 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Gölge
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 6:44 pm |
|
|
| CDM Guru |
 |
Kayıt: Sal Ağu 30, 2005 9:10 am Mesajlar: 3035 Konum: Günde en az 2 rekat delikanlı olunan yerden Kan Grubu: A + Yaş: 0
|
Işık yazdı: PASTACI yazdı: iyi hatirlattin mangalda bi çipura patlatayim bugun  Gelibolu saaaaaardalya varsa ben de geleyim 
E eşek değiliz tekirdağı da ben getiririm
Not : Gürsel kardeşim su yolunu bulur, sakin olmak lazım susmamak bazen yaptığın işleri gölgeleyebilir 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gurcell
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzr Tem 06, 2008 10:41 pm |
|
|
| CDM |
 |
|
Gölge yazdı: Not : Gürsel kardeşim su yolunu bulur, sakin olmak lazım susmamak bazen yaptığın işleri gölgeleyebilir 
Özel bir şekilde konuşulan bir mevzuyu genel bir ortama taşıyıp üstüne de bak gürsel bla bla bla şeklinde bir harekete susarak cevap vermem olmazdı hocam. Tevazu gereği söylemiş olduğum hiç öyle büyük bir fark olmadı sözüm üzerine arkadaşımız böyle bir yazı yazmış, bende susmadım. Benim yaptığım işler ortada, beni bilen bilir, seven sever, sevmeyen de sevmek zorunda değildir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|